قرارداد کاشی کاری ساختمان مانند قرارداد سرامیک کاری یک نوع قرارداد پیمانکاری است که در مراحل پایانی ساخت و ساز و برای تزئینات ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. کاشیکاری قدمت زیادی در فرهنگ و هنر ایرانی دارد و از سالیان پیش هنرنماییهای زیادی با کاشیکاری انجام شده است. میتوانیم با اطمینان بگوییم که کاشیکاری جز جدانشدنی از ساخت و ساز ساختمان است. به همین دلیل است که قرارداد پیمانکاری کاشی کاری بسیار کاربردی است و مورد استفاده عموم سازندگان قرار میگیرد. کاشیکاری به همان اندازه که در بخش تزئینات و نمای ظاهری ساختمان مهم است، به همان اندازه نیز کاری ظریف و ماهرانه است. به همین دلیل هر شخصی نمیتواند آن را انجام دهد و باید به دست شخص ماهر و با تجربهای سپرده شود.
حقیقت آن است که دنیای کاشیها بسیار گسترده است و کاشیها در انواع مختلف تولید شدهاند. فقط یک کاشیکار حرفهای میداند که از چه نوع کاشی برای چه مکانی از ساختمان استفاده کند و به چه شیوهای استحکام و ماندگاری کاشیها را بیشتر کند. همه اینها دلایلی است که نشان میدهد قرارداد با کاشی کار یا قرارداد پیمانکاری کاشی کاری برای سازندگان ساختمان و بنا، به چه میزانی مهم و کاربردی است.
فرم قرارداد کاشی کاری ساختمان ، متن مکتوبی است که درباره چگونگی عملیات کاشی کاری صحبت میکند. در متن قرارداد کاشی کاری ، طرفین قرارداد یعنی کارفرما و پیمانکار معرفی میشوند. دلایل پیمان کاری و شرح وظیفه آنها توضیح داده میشود.
در متن قرارداد برای کاشی کاری ، درباره موضوع قرارداد، مدت، مبلغ حق الزحمه کاشی کار، وظایف و تعهدات و بسیاری موارد مهم دیگر توضیح میدهند. تنظیم قرارداد کاشی کاری موجب میشود که طرفین به پروژه مورد نظر تعهد پیدا کنند و نتوانند در هر زمان که بخواهند آن را رها کنند. علاوه بر این، برگ قرارداد کاشی کاری یک سند معتبر قانونی است که در صورت بروز مشکل یا اختلاف، در دادگاه میتوانید به آن استناد کنید. در این قرارداد، سازنده ساختمان یا شخصی که تمایل به اجرای کاشی کاری در ساخت ساختمان دارد، کارفرما نامیده میشود و کاشی کاری که اجرای پروژه را میپذیرد، پیمانکار است.
نمونه قرارداد کار کاشی کاری براساس قانون مدنی نوشته میشود و از این نظر قانونی ممانعتی در تنظیم آن نیست. برای صحت این قرارداد میتوانیم به ماده 10 قانون مدنی اشاره کنیم. قانون مدنی قرارداد با کاشی کار را نوعی قرارداد خصوصی میداند که میان طرفین و با توافق آنها ایجاد شده است. ماده 10 قانون مدنی نیز میگوید که هیچ منعی برای تنظیم قرارداد خصوصی وجود ندارد. یعنی قراردادهای خصوصی میتوانند آزادانه تنظیم شوند و تنها شرط لازم برای نوشتن قرارداد این است که قانون در آنها به طور کامل رعایت شده باشد و متن قرارداد، مخالف صریح قانون نباشد. بنابراین به شرط رعایت قوانین، تنظیم قرارداد کاشی کاری ایرادی ندارد و این قرارداد صحیح است.
نمونه قرارداد کاشی کاری ساختمان از نظر قانون مدنی یک قرارداد لازم است. لازم بودن قرارداد، به این معنی است که طرفین آن، ملزم هستند که تا پایان مدت قرارداد در آن باقی بمانند و همچنین به انجام موضوع قرارداد بپردازند. کارفرما و کاشی کار باید به قرارداد متعهد باشند و تا پایان مدت قرارداد نامه کاشی کاری ، برای انجام آن تلاش کنند. پیمانکار و کارفرما نمیتوانند به یکباره، تصمیم به فسخ قرارداد نامه کاشی کاری بگیرند. فسخ این قرارداد دارای شرایط خاصی است.
تنظیم نمونه قرارداد کاشی کاری ساختمان ، از آن نظر اهمیت دارد که موجب تفاهم بیشتر، تعیین باید و نبایدها و رسیدگی به رابطه میان پیمانکار و کارفرما میشود. نکته مهم در قرارداد پیمانکاری کاشی کاری این است که در متن قانون مدنی به طور صریح و مستقیم به قرارداد پیمانکاری کاشی کاری اشاره نشده است. یعنی این قرارداد جز قراردادهای نامعین است. قراردادهای معین این خصوصیت را دارند که بخش قابل توجهی از شرایط آنها در متن قوانین نوشته شده است. اما قراردادهای نامعین قانون خاصی برای اجرا ندارند. به همین دلیل تنظیم قرارداد برای آنها بسیار دارای اهمیت است.
در متن قرارداد درباره رابطه کارفرما و پیمانکار، چگونگی انجام پروژه، بایدها و نبایدهای رفتاری طرفین، حقوق طرفین و شروط خاص و نحوه عمل به موضوع قرارداد صحبت شده است. همین اطلاعات باعث میشودکه طرفین، اطلاعات جامعتری درباره قرارداد داشته باشند. از طرف دیگر، نمونه قرارداد کاشی کاری ساختمان ، بعد از امضای طرفین یک مدرک معتبر قانونی است که میتوانید به دادگاه یا مراجع قضایی ارائه کنید. متن قرارداد کاشی کاری، سند معتبری است که نشان میدهد شما در قرارداد حضور داشتهاید.
یکی از مباحث مهم در پیمانکاریها، بحث تامین مصالح مورد نیاز است. کاشی کار برای شروع به کار و انجام بیوقفه کار، نیازمند کاشیها و مصالح مورد نیاز است. تامین مصالح یا به عبارت دیگر، خرید و حمل کاشیها به محل ساختمان، به دو شکل انجام میشود:
اگر تامین مصالح با پیمانکار باشد، از عنوان نمونه قرارداد کاشی کاری ساختمان با مصالح استفاده میشود و اگر تامین مصالح با کارفرما باشد، از عنوان نمونه قرارداد کاشی کاری ساختمان بدون مصالح استفاده میشود. هر کدام از قراردادها، مزایایی دارد.
اگر کارفرما خودش برای خرید کاشیها اقدام کند، میتواند با سلیقه خودش کاشیها را انتخاب کند، به کیفیت کاشیها نظارت داشته باشد و میزان هزینه لازم برای خرید کاشی و مواد مورد نیاز را مورد توجه قرار دهد.
زمانی که تامین کاشیها و مصالح به عهده پیمانکار باشد، اگر پیمانکار با حسن نیت و براساس مهارت و تجربه و دانش خود فعالیت کند، بسیار به نفع پروژه و شخص سازنده است. زیرا پیمانکار جنسها را به خوبی میشناسد و میتواند انتخاب بهتری در تامین مواد داشته باشد. از طرف دیگر، کاهش مسئولیت کارفرما، این امکان را میدهد که بتواند در جای دیگری از کار تمرکز کند. ضمن اینکه در این شرایط، پیمانکار همیشه مواد و مصالح مورد نظر را در اختیار دارد و کارش مختل نمیشود.
لازم است مبلغ قرارداد را مشخص کنید. مبلغ قرارداد همان حق الزحمهای است که در ازای انجام کار به پیمانکار پرداخت میشود. مبلغ قرارداد را میتوانید به دو صورت تعیین کرد. یا به صورت کلی که مشخص میکنید در صورت انجام این پروژه کاشیکاری چه میزان مبلغ به کاشیکار پرداخت میشود یا به صورت مرحله به مرحله، به این صورت که برای انجام هر مرحله از کار، یک مقدار مشخص را به عنوان حق الزحمه در نظر میگیرید.
برای مثال به کادر قرمز رنگ تصویر زیر که بخشی از قرارداد کشی کاری است توجه کنید:
کارفرما میتواند درصدی از مبلغ قرارداد را به عنوان ضمانت حسن اتجام کار نزد خود نگه دارد و بعد از تایید حسن انجام کار، آن مبلغ را به پیمانکار پرداخت کند.
شما میتوانید وظیفه تنظیم قرارداد خود را به ما بسپارید. برای ثبت این درخواست روی لینک قبل بزنید. از طرف دیگر، شما میتوانید مشاوره حقوقی تلفنی را تجربه کنید. این درخواست را در لینک قبل ثبت کنید.
تیم حقوقی رکلا، نمونه قرارداد کاشی را تنظیم کرده است. این نمونه قراردادها در بانک قرارداد رکلا موجود هستند. میتوانید قرارداد مورد نظر خود را در رکلا جستجو و تهیه کنید.
دانلود نمونه قرارداد کاشی و سرامیک (متری)
ما قرارداد قانونی مرتبط با عملیات کاشی کاری ساختمان را تنظیم کردهایم و از طریق دکمه زیر، در دسترس شما قرار گرفته است.